Om oss

Feedbax Garden – beslut om innovationsstöd!

QDEC har beviljats EU-stöd från Jordbruksverket för att utveckla en innovation, vilken ska digitalisera och förbättra kommunikation mellan plantskola och dess beställare.

Genom standardisering av växtstorlek och växtnamn samt styrning av beställarna mot svenskproducerade plantskoleväxter, gynnas den inhemska  produktion och ger en snabbare och säkrare beställningsprocess.

Behovet av denna lösning är stort och vi drar igång direkt!

 

Tillsammans med våra samarbetspartner Sveplant ABWoocode AB och Smarta system ska vi ta fram en ny, spännande tjänst för de professionella i trädgårdsbranschen.

Stödet finansieras av landsbygdsprogrammet 2014-2020 inom åtgärden för att bilda innovationsprojekt inom Europeiska innovationspartnerskapet EIP.

EU flagga EIP

 

 OM OSS

Feedbax är ett registrerat varumärke som ingår i företaget QDEC AB. Feedbax webbaserade tjänster är anpassade för alla typer av skärmar.

Kreativitet, innovation och nytänkande - vår vision är att ständigt utvecklas för att att skapa ett starkt och pålitligt varumärke.

Moderna lösningar som förbättrar och ökar våra kunders kommunikation med sina kunder – det är vårt mål.

Långsiktiga kundrelationer – vi arbetar för att skapa varaktiga, stabila relationer med våra kunder.

Det viktigaste för oss är en stark och handlingskraftig verksamhet som skapar nytta för våra kunder och samarbetspartners.

 

Charlotte Ljungblad, VD