Referenser

Feedbax tjänster, informationskiosker och skärmar finns hos en mängd olika företag, bland annat bibliotek, festivaler, entréer, byggvaruhus, trädgårdshandel m.fl. Vi är stolta över vårt kundregister och presenterar ett par av våra referenser här nedan.

Kiruna Stadsbibliotek

Kiruna Stadsbibliotek använder våra informationskiosker och vår tjänst Feedbax Internet Point för att hantera användandet av Internet på ett säkert och tryggt sätt.  Vi ansvarar även för drift och underhåll.

Bayer Garden AB

Att presentera en väldesignad applikation på byggvaruhus och trädgårdshandel kräver tåliga men snygga skärmar. Vi har levererat pekskärmar till detta digitala informationsprojekt.

Göteborgs Filmfestival

Göteborgs Filmfestival har använt våra informationskiosker innan och under festivalen. Med hjälp av kioskerna ökar de servicen till sina kunder och förhöjer besöker ytterligare.

Clas Ohlson

Clas Ohlson valde att samarbeta med oss i ett projekt med marknadsundersökningar. Ett urval av deras butiker från Västra Götaland deltog och vi fick ett spännande resultat.

Kalenius Växtcentrum

Kalenius Växtcentrum i Karlstad använder Feedbax Växtsök både i sin butik och på sin webbsida. De ger sina kunder möjlighet att söka efter uteväxter både innan och under besöket i butiken.

Plantagen Frescati
Plantagen Frescati, en välsorterad handelsträdgård i Stockholm, använder Feedbax Växtsök i sin butik. Personalen är mycket positivt och har flera inspirerande förslag på användningsområden.